NHL DOIGRAVANJE

Pobjede Washingtona, San Josea, Dallasa i NY Islandersa

Foto: Reuters/PIXSELL
Pobjede Washingtona, San Josea, Dallasa i NY Islandersa
15.04.2016.
u 12:12
Washington Capitals su poveli sa 1-0 u prvom krugu doigravanja Istočne konferencije pobijedivši sinoć sa 2-0 Philadelphia Flyerse.
Pogledaj originalni članak

Odigrane su još četiri utakmice doigravanja NHL-a i slavili su Washington Capitalsi, New York Islanders, San Jose Sharks i Dallas Stars. 

San Jose Sharks su sa 4-3 pobijedili Los Angeles Kingse u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije, a gol za pobjedu 17 sekundi nakon početka zadnje trećine zabio je Jose Pavelski. U utakmici u kojoj su momčadi tri puta izjednačavale rezzultata Pavelski je zabio i za 1-1 za San Jose u prvoj trećini. Vratar San Josea Martin Jones obranio je 21 udarac prema svojoj mreži za svoju prvu pobjedu u doigravanju. Poveo je Los Angeles golom Jakea Muzzina. Nakon što je Pavelski izjednačio, Brent Burns dovodi San jose u vodstvo od 2-1. Izjednačuje na 2-2 Jeff Carter, a onda Trevor Lewis dovodi Kingse u vodstvo od 3-2. Thomas Hertl je na kraju druge trećine zabio za 3-3, a onda je Pavelski donio pobjedu Sharksima. Vratar Los Angelesa Jonathan Quick je utakmicu završio sa 19 obrana.

Washington Capitals su poveli sa 1-0 u prvom krugu doigravanja Istočne konferencije pobijedivši sinoć sa 2-0 Philadelphia Flyerse. Vratar Braden Holtby je obranio 19 udaraca prema mreži Washingtona za svoj treći shutout u doigravanju NHL-a. John Carlson je zabio za 1-0 iskorsitivši igrača više u drugoj trećini, a Jay Beagle je suparničku mrežu zatresao tri i pol minute prije kraja. Steve Mason je imao 29 obrana za Philadelphiju.

Sa 1-0 su poveli i New York Islanders koji su sinoć pobijedili Florida Pantherse sa 5-4. Tridesetogodišnji Thomas Griess je u svom prvom nastupu u prvoj momčadi ud oigravanju Stanley Cupa obranio 42 udarca prema vratima Islandersa. Golove za New York su zabili Brock Nielsen i Frans Nielsen u prvoj trećini, a onda je John Tavares izjednačio na 3-2 u zadnjoj minuti druge trećine i poslije u zadnjoj trećini asistirao Kyleu Okposou za pogodak za 4-4. Zadnji gol za 5-4 za Islanderse zabio je Ryan Strome. Strijelci za Floridu su bili Teddy Purcel, Jussi Jokinen i Reilly Smith koji je zabio dva gola.

I Dallas Stars su slavili u prvoj utakmici doigravanja Zapadne konferencije bez primljenog gola. Njihov vratar Kari Lehtonen obranio je 22 udarca za pobjedu i za svoj drugi shutout u doigravanju u karijeri. Golove za Dallas zabili su Radek Faksa, Jason Spezza, Patrick Eaves i Jamie Benn.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.