NAKON INCIDENTA S BENZINSKOM

Nevjerojatno: Petar Bočkaj opet doživio prometnu nesreću?!

Foto: Čitatelj 24sata
Nevjerojatno: Petar Bočkaj opet doživio prometnu nesreću?!
03.08.2019.
u 17:45
Igrač Osijeka zabio se u drvo koje se slomilo od siline udarca, a pored njegova bijelog Mercedesa stoji još jedan automobil.
Pogledaj originalni članak

Čini se da je nestašni nogometaš Osijeka Petar Bočkaj (23) opet doživio prometnu nesreću.

Naime, 24sata je objavio fotografije na kojoj se vidi da se igrač Osijeka zabio u drvo koje se slomilo od siline udarca, a pored njegova bijelog Mercedesa stoji još jedan automobil.

Također, nije poznato je li igrač Osijeka vozio Mercedes ili je bio samo suvozač.

Podsjećamo, Bočkaj je prije pola godine pod utjecajem alkohola izazvao je prometnu nesreću kada se svojim Mercedesom zaletio u benzinsku postaju u Kanižlićevoj ulici u Osijeku i pritom ozlijedio djelatnicu.

Nakon toga je pokušao pobjeći s mjesta nesreća ali ga je policija uhitila. Noć je proveo u pritvoru. 

NK Osijek je nakon toga objavio priopćenje u kojem je poručio da je nogometaš izbačen iz kluba i da više neće igrati u Gradskom vrtu. No, u klubu su se nakon toga predomislili i danas je Bočkaj član prve momčadi.
 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

KA
kanđija
18:03 03.08.2019.

Sramota da to Osijek kao klub dozvoljava. Kako to doživljavaju drugi igrači a posebno trener...e moj Osječe...

Avatar rubinet
rubinet
18:06 03.08.2019.

Zamislite vi samo: nakon uhićenja proveo je noć u policijskoj postaji. Koja drastična kazna. A onda su osječke nogometne/ i druge /strukture pomogle zataškavanju cijelog krimena. Jer čovjek udara loptu. I zato je značajan. Umjesto da su ga poslali na mjesto kamo inače idu takovi prijestupnici. Koja je to poruka mladim Osječanima?

Avatar transdanubier
transdanubier
19:00 03.08.2019.

vučko, šešeljev potrčko, u večerašnjom dnevniku je cifru podebljao na "500 tisuća nestalih srba" - prošle godine 300 tisuća, jutros 400 tisuća a večeras već 500 tisuća. iduće godine će vjerojatno zaokružiti na milijun! da, imao je pravo njihov duhovni meštar i tvorac sanu1 i sanu2 projekta dobrica ćosić kad je napisao ono o lažima u srba! svaka mu se riječ pozlatila!