Kakav ulaz u sezonu

Nevjerojatni Perišić opet zabio, Inter je prvi na tablici

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Perišić
16.09.2017.
u 17:06
Inter je prvi na ljestvici, ima maksimalnih 12 bodova i gol-razliku 10:1.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Intera sjajno su otvorili novu sezonu talijanskog prvenstva. U četiri utakmice ostvarili su isto toliko pobjeda, a danas su u gostima bili bolji od Crotonea s 2:0.

Momčad Luciana Spalettija dugo se mučila protiv čvrstog domaćina, a onda je u 82. minuti zabio Slovak Milan Škriniar. Crotone se tada morao malo otvoriti, a to je ostavilo prostora godtima koji su u sudačkoj nadoknadi dokrajčili protivnika.

 

U 91. minuti ponovno je zabio Ivan Perišić i tako riješio dvojbe oko pobjednika. Hrvatski reprezentativac trebao je otići u Manchester United, ali transfer se nije realizirao pa mu je Inter ponudio novi, bogatiji ugovor. Zasad ga Perišić u potpunosti opravdava, u četiri utakmice zabio je tri gola i triput asistirao.

Inter je prvi na ljestvici, ima maksimalnih 12 bodova i gol-razliku 10:1.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:23 16.09.2017.

zasto Perisic zabija u klubu a u reprezentaciji ne moze. U Interu ima pravog trenera, to je jedina razlika.

KO
kodifan
23:17 16.09.2017.

bravo Ivane...šteta što u Hr repki nisi tako ubojit..ali shvatljivo dok je Čačić trener

VL
????
18:31 16.09.2017.

Zato jer u klubovima svi igrači trče i kad nemaju loptu, dok u reprezentaciji trči onaj s loptom i eventualno još jedan najbliži njemu.