VELIKA TRAUMA

Nevjerojatne scene u kući legende: Ušli su naoružani dok smo svi bili u kući

Foto: 'MICHAEL DALDER'
Nevjerojatne scene u kući legende: Ušli su naoružani dok smo svi bili u kući
24.10.2020.
u 12:50
"Istina je da je u četvrtak navečer došlo do incidenta. Trojica naoružanih muškaraca su ušli u naš tom dok sam tu bio s obitelji. Imali su maske na licima i ukrali su sve što su mogli ponijeti. Ovo je baš trauma za mene, a posebno za moju djecu, ali najvažnije je da smo dobro", rekao je Toni.
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji talijanski nogometaš i osvajač Zlatne kopačke Luca Toni ovog je tjedna doživio pravu dramu u svom domu.

Talijanski mediji objavili su jučer da je Toni bio na meti pljačkaša koji su provalili u njegovu kuću, a on se odlučio oglasiti i jasno reći što se događalo.

Mnogi su bili iznenađeni kada je Toni potvrdio da je bio sa svojom obitelji u kući u tom trenutku i da je svjedočio svim događanjima.

"Istina je da je u četvrtak navečer došlo do incidenta. Trojica naoružanih muškaraca su ušli u naš tom dok sam tu bio s obitelji. Imali su maske na licima i ukrali su sve što su mogli ponijeti. Ovo je baš trauma za mene, a posebno za moju djecu, ali najvažnije je da smo dobro", rekao je Toni i dodao:

"Policija je stigla jer je neko od susjeda vidio što se događa. Ipak, oni su uspjeli pobjeći, a na kamerama se ne vidi mnogo toga. Sada samo tražim privatnost za sebe i svoju obitelj", zaključio je.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.