NAPUSTIO IGRU

Neugodna ozljeda vatrenog, međunožjem se zabio u vratnicu!

Foto: Andy Buchanan/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Neugodna ozljeda vatrenog, međunožjem se zabio u vratnicu!
04.12.2020.
u 08:34
Hrvatski napadač se prilkom postizanja pogotka ozlijedio zabivši se u vratnicu zbog čega je u poluvremenu zamijenjen.
Pogledaj originalni članak

U jednom od najzanimljivijih susreta večeri Rangers je sinoć u ogledu skupine D pobijedio Standard sa 3-2 premda su gosti vodili 1-0 i 2-1. Standardu je igrala samo pobjeda, ali nije uspio slaviti u Glasgowu.

Bio je to i okršaju dvojice hrvatskih nogometaša, Borna Barišić je upisao asistenciju za domaći sastav, dok je Duje Čop zabio za goste.

Belgijanci su poveli u 6. minuti golom Lestiennea, a u 39. je izjednačio Goldson nakon Barišićeva ubačaja iz kornera. No samo dvije minute kasnije Duje Čop je doveo Standard u novu prednost. Hrvatski napadač se prilkom postizanja pogotka ozlijedio zabivši se u vratnicu zbog čega je u poluvremenu zamijenjen. To nije bilo nimalo ugodno, a kako je izgledalo pogledajte na fotografiji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.