Pala kaznena prijava

'Netko štiti kriminal u Dinamu i nije to samo jedna osoba'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
'Netko štiti kriminal u Dinamu i nije to samo jedna osoba'
27.11.2018.
u 08:19
- Od nekoliko djelatnika u klubu dobili smo informacije kako Vargi klub nije službenom karticom platio samo jacuzzi kako se spominjalo, već i računalnu opremu koja mu je oduzeta u istrazi - navedeno je u priopćenju Udruge članova Dinama “Dinamo to smo mi”
Pogledaj originalni članak

Udruga članova Dinama “Dinamo to smo mi” podnijela je kaznenu prijavu prošlog tjedna protiv odgovorne osobe u Dinamu na temelju saznanja kako je Dinamovom službenom karticom plaćena računalna oprema i jacuzzi Franju Vargi, uhićenom u aferi SMS.

Prenosimo priopćenje u cijelosti:

- Od nekoliko djelatnika u klubu dobili smo informacije kako Vargi klub nije službenom karticom platio samo jacuzzi kako se spominjalo, već i računalnu opremu koja mu je oduzeta u istrazi, a na kojoj je nađen inkriminirajući sadržaj. Već smo nekoliko puta rekli da je afera SMS krenula iz našeg kluba i zato smo ovom prijavom odlučil zaštititi interese Dinama.

Ovo nije nikakav pritisak na DORH koji provodi istragu, ali smatramo da je nedopustivo da se novcem kluba plaćalo takvo nešto i zato smo odlučili da institucije rasvijetle ove informacije”, kazao je Juraj Čošić, predsjednik Udruge Dinamo to smo mi.

Kako je objasnio, osim ove prijave, planiraju i daljnje pravne korake oko slučaja. 

“Kada se bude istraga, nadamo se, priširila možemo podići dodatne kaznene prijave. To su ljudi koji su znali za to, a nisu prijavili počinitelja policiji nego ga zaštitili. Pitamo se tko štiti te ljude koji u Dinamu rade kriminal. Nije to jedna osoba, ne može jedna osoba napraviti tako nešto na svoju ruku. Sigurni smo da su i drugi ljudi znali da se to počinilo”, kazao je Čošić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

ZC
zorro.cz
09:56 27.11.2018.

pitam se tko financira udrugu članova dinama? i kud idu ti novci, ili kome?

Avatar vkv353
vkv353
08:46 27.11.2018.

Kakve udruge to se pokazuje na hajduku samo su uništela taj klub tako bi udruga dinamo to smo mi samo bi novce iz kluba i nista drugo kakva ljubav

ZC
zorro.cz
09:52 27.11.2018.

"članovi, Dinama", učlanite se u hajduk i tam serite koliko do mile volje skupa sa torcidom. torcida je razhebala dobar klub. i dogovorite tucnjavu na nekom stajalistu na autocesti, jer vise od toga vas mentalni sklop nije u stanju polučiti.