NAJBOLJE OCIJENJENI

Nepravda? Luka Modrić nije u idealnoj momčadi Primere

Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
24.05.2017.
u 09:32
Luka Modrić s prosječnom ocjenom 7,23 nije uspio izboriti mjesto u momčadi, a na njegovu poziciju upao je Asier Illarramendi
Pogledaj originalni članak

Specijalizirani nogometni portal whoscored.com objavio je najbolju momčad netom završenog španjolskog prvenstva. Portal je tijekom sezone prema brojnim statističkim parametrima ocjenjivao igrače pa su se u idealnoj momčadi našli nogometaši s najboljim ocjenama, među kojima nema Luke Modrića, a ni Cristiana Ronalda.

U idealnom sastavu tri su nogometaša prvaka Reala i trojica iz Barcelone i Atletico Madrida. Luka Modrić s prosječnom ocjenom 7,23 nije uspio izboriti mjesto u sastavu, a na njegovu poziciju upao je Asier Illarramendi (7,3) kojega je Real vratio u Sociedad jer se nije dobro snašao. Prosječna ocjena Matea Kovačića je 7,12, a Ivana Rakitića 7,18.

Idealna momčad Primere po portalu whoscored.com

Pacheco (Alaves) – Carvajal (Real), Godin (Atletico), Alvarez (Athletic), Felipe Luis (Atletico) – Messi (Barcelona), Illarramendi (Sociedad), Kroos (Real), Neymar (Barcelona) – Griezmann (Atletico), Suarez (Barcelona)

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

2F
2fast4u
10:46 24.05.2017.

di je kraj novinarskim glupostima.... portal whoscored??? hahahaha ne znam kako će Luka spavati jer ga portal whoscored nije uvrstio u idealnu momčad prvenstva...

DU
Deleted user
19:33 24.05.2017.

nij ni ronaldo pa kaj ?

MU
muh
14:53 24.05.2017.

lukica nije neki veliki igrač pa nije ni čudno a koliko je dobar se vidi u repk inikakvi rezultati lako je igrati u Realu katda drugi igrajo za tebe.