PRVA HNL

Nemogući uvjeti, rani crveni karton: Hajduk rutinski do pobjede protiv Varaždina

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Nemogući uvjeti, rani crveni karton: Hajduk rutinski do pobjede protiv Varaždina
27.09.2020.
u 21:02
U drugom dijelu ritam utakmice je splasnuo, jer je po jakom vjetru i kiši i natopljenom travnjaku bilo iznimno teško igrati
Pogledaj originalni članak

U susretu 6. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu pobijedio Varaždin s 2:0 upisavši prvu pobjedu u zadnja tri kola.

Nakon remija protiv Slaven Belupa (2-2) i poraza od Dinama (1-2), Hajduk je u trećem domaćem susretu u nizu napokon ostvario pobjedu.

Varaždin se nadao kako bi mogao iznenaditi umorne Splićane nakon povratka iz Istanbula i utakmice protiv Galatasaraya, no sve je bilo jasno nakon prvog poluvremena. Hajduk je prvih 45 minuta okončao s pogotkom i igračem više, a potom u nastavku mirno zaključio priču.

Domaćin je poveo već u petoj minuti golom Adama Gyurcsa. Krilni igrač Hajduka je oštro ubacio u peterac, loptu nitko nije dodirnuo i završila je u mreži prevarivši vratara Zeleniku.

Samo deset minuta kasnije gosti su ostali s igračem manje nakon što je isključen Pellumbi. Gyurcso je sam krenuo prema Zeleniki, a branič Varaždina ga je srušio s leđa kao zadnji igrač obrane. Sudac Fran Jović nije imao drugog izbora nego pokazati mu isključujući karton. 

Hajduk je pobjedu potvrdio u 50. minuti golom Mije Caktaša iz kaznenog udarca kojeg je izborio Diamantakos.

U drugom dijelu ritam utakmica je splasnuo, jer je po jakom vjetru i kiši i natopljenom travnjaku bilo iznimno teško igrati.

Na ljestvici vode Dinamo i Gorica s po 13 bodova, dok Hajduk i Osijek imaju po 10 bodova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

DU
Deleted user
21:24 27.09.2020.

Caktaš opet trese mreže hahahahahahaha, penalić hahahaha

KA
kanđija
22:39 27.09.2020.

Isto ko jučer Osijek....suci se natječu koliko će protivničkih igrača isključiti protiv Hajduka i Osijeka i dosuditi penala a protiv ni slučajno. Zato Osijek i Hajduk tako prolaze u Evropi. Naučili da dobiju penal i isključenje a u Evropi ništa.. Sjećam se samo Osijeka s Baselom. Pa najmanje 5 puta su tražili penal igrači Osijeka u drugom poluvremenu. Da je sudio Vidulin ili Jović svirao bi svih 5.

DU
Deleted user
21:18 27.09.2020.

Sramoooootaaaaaaaa za hr sport