Hrvatska nakon Grčke

Nekadašnji napadač Crvene zvezde stigao u Zagreb, u klubu oduševljeni

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Đorđe Rakić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Đorđe Rakić
16.01.2020.
u 16:37
Rakić je proljetnom dijelu prošle sezone, 2018./2019., u dresu Lokomotive upisao deset nastupa, pa iako niti jedan susret nije započeo u prvoj postavi, svejedno je za samo 273 minute zabio dva gola i tome dodao dvije asistencije
Pogledaj originalni članak

Đorđe Rakić (34), nekadašnji napadač Crvene zvezde, vratio se u Lokomotivu, potvrdio je zagrebački klub na društvenim mrežama. 

Rakić je proljetnom dijelu prošle sezone, 2018./2019., u dresu Lokomotive upisao deset nastupa, pa iako niti jedan susret nije započeo u prvoj postavi, svejedno je za samo 273 minute zabio dva gola i tome dodao dvije asistencije.

Srpski napadač je u međuvremenu nastupao za grčki klub Kalamatu, a tijekom bogate karijere je nosio i dresove OFK Beograda, Red Bull Salzburga, 1860 Munchena, Reggine, Al Gharafe, Al Arabija, kineskog Greentowna... 

Svojedobno je igrao je i za mladu reprezentaciju Srbije, koja je 2007. godine osvojila srebro na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:44 16.01.2020.

Čime je to Đorđe Rakić zadužio i koga nakon respektabilnih klubova u kojima je igrao ( OFK Beograda, Reggine, Al Gharafe, Al Arabija, kineskog Greentowna ) ... da sa 34 godine kada se većina igrača oprašta od aktivnog igranja da zaigra za Lokomotivu ? Ovako mi to više sliči na dresiranje hrvatskih navijača na igrače sa istoka 😫😫

PJ
pjole
18:05 16.01.2020.

izlazi Cambio a ulazi iskusni Minutes