Tajni znak

NBA velikan otkrio tajnu, kako su se i zašto suigrači urotili protiv hrvatskog košarkaša

Foto: Marko Dimić/PIXSELL
Shaquille O'Neal
Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
Gordan Giriček
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
Shaquille O'Neal
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
gordan giriček
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
Shaquille O'Neal
04.09.2019.
u 11:07
O’Neala je frustrirala Bryantova nevoljkost da se malo smiri na šutu
Pogledaj originalni članak

Shaquille O’Neal i Kobe Bryant imali su, pristojno rečeno, dinamičan odnos dok su dijelili svlačionicu Los Angeles Lakersa. Problem im je uglavnom stvaralo dijeljenje, što slave, a što lopte.

O’Neala je frustrirala Bryantova nevoljkost da se malo smiri na šutu, pa je osmislio tajni znak s pomoću kojeg bi signalizirao suigračima da ga počnu ignorirati. Znak su bili palčevi, a kada bi ih Shaq pokazao, Bryanta bi se isključivalo iz akcije. 

Medijima je to upravo otkrio Raja Bell, koji je priči dodao silno zanimljiv detalj, da je Shaq istu metodu upotrebljavao protiv Gordana Giričeka u vrijeme dok su nastupali za Phoenix Sunse.

– Imali smo tog klinca u momčadi koji je uništavao dinamiku Phoenixova napada. Kada bi ušao u igru, bez obzira na to što smo mi ostali činili, bez obzira na kemiju, Gordon (Giriček) bi šutirao. I tada bi Shaq ludio. Palčevi bi proradili, a to je značilo da Gordanu više ne dodajemo – rekao je Bell.

SNIMKU MOŽETE POGLEDATI OVDJE. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LI
liliZG
12:47 04.09.2019.

znači giriček nije bio timski igrač?

MI
Mikrovalna
14:23 04.09.2019.

Da, baš je bio klinac. Giriček imao 30 godina kad je bio u Phoenixu, Shaq imao 35. I onda je za njega Gira klinac. Hmm, da...

PR
prajdali100
16:42 04.09.2019.

Ahhhhaaa koja lopina !