Cibona

Pogledajte zakucavanje Nika Slavice koje je oduševilo gledatelje i NBA skaute u Draženovu domu

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Nik Slavica
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Nik Slavica
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Nik Slavica
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Cibona - Mega Leks
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Cibona - Mega Leks
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Cibona - Mega Leks
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Cibona - Mega Leks
14.12.2016.
u 08:46
Nik Slavica bio je najbolji na terenu, ubacio je 25 koševa, te imao devet skokova, pet asistencija i četiri osvojene lopte
Pogledaj originalni članak

U susretu 9. kola D skupine košarkaške Lige prvaka Cibona je pobijedila Mega Leks s 87:77. Nekoliko NBA skauta došlo je u  dvoranu Dražena Petrovića gledati neke druge igrače, a vidjeli su Nika Slavicu.

Taj 19-godišnji cibos bio je najbolji na terenu, ubacio je 25 koševa, te imao devet skokova, pet asistencija i četiri osvojene lopte.

– Bio je sjajan u oba smjera! – hvalio ga je trener Mulaomerović.

No jedan je potez mladog Šibenčanina bio posebno impresivan, bilo je to zakucavanje na početku utakmice koje je gledatelje podiglo na noge. Potez nakon kojeg su NBA skauti sigurno u svoj notesić upisali njegovo ime...

>>Slavica raskošnim izdanjem "šarmirao" NBA skaute

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LU
lunar777
12:05 14.12.2016.

Veliki talent, raskoš.. nadam se da će se njegov razvoj nastaviti kao do sada.

Avatar Maggy1103
Maggy1103
12:42 14.12.2016.

Sve je to lipo, al zašto za večernji, jutarnji i većinu drugih medija postoje samo nba, cedevita i cibona? šibenski klubovi kolo vode u a-1 ligi al se izjave njihovih trenera ne prenose, oni su nebitni za vas. Juniori idu u Tursku bez igrača Splita Mate Kalajžića. Ma tko ga j...? da idu bez Buljevića ili nekog iz Cibone to bi bila vijest za naslovnice? Ako se već igra jedinstvena A-1 liga podignite malo zanimanje i za druge klubove. Nije da nisu zaslužili. Jeb.,... nas s tom NBA a ljudima Šarić i Bogdanović iz paštete već iskaču!