poslana je prijava

FOTO Fifa sprema veliku kaznu za Srbiju? Internetom kruže kontroverzna snimka i skandalozna zastava

Foto: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS
FOTO Fifa sprema veliku kaznu za Srbiju? Internetom kruže kontroverzna snimka i skandalozna zastava
30.11.2022.
u 09:13
Srbiji prijeti kazna od strane Fife zbog ružnog ispada dijela navijača, a za vrijeme utakmice protiv Brazila u srpskoj je svlačionici pronađena zastava s natpisom 'nema predaje', što u prijevodu znači politička poruka za Kosovo
Pogledaj originalni članak

Srpski mediji naslađivali su se zbog moguće kazne za Hrvatsku zbog ružnih povika hrvatskih navijača prema Milanu Borjanu, no bit će zanimljivo vidjeti hoće li i golman Zvezde biti kažnjen zbog spornih izjava i provokacija s podignuta tri prsta. Međutim, sreća neće dugo trajati jer Srbiji također prijeti kazna i to zbog ispada njihovih navijača na tribinama u Kataru. Povod prijavi je video snimka koji kruži po društvenim mrežama.

Albanci su zbog toga poludjeli i poslali prijavu Fifi, ostaje za vidjeti što će krovna organizacija poduzeti po tom pitanju. U spornom videu je snimljena skupina Srba u koja u Kataru pjeva pjesmu koja 'negira prostornu cjelokupnost Republike Kosovo'.

Radi se o pjesmi 'Veseli se srpski rode', a Albanci su osim same prijave pokrenuli i kampanju za oštru kaznu Srbije.Ako se kazna očekuje za HNS, onda je svakako treba dobiti i srpski nogometni savez, dvostruke kriterije ne smijemo imati. 

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VA
vadis1
10:47 30.11.2022.

Srbija nije priznala Kosovo. Za njih to nije drzava.

OL
oLo
09:33 30.11.2022.

Albanci, hrvatska braća, a i Hrvati ne prolaze vez kazne.