nismo beskičmenjaci

Navijači Rijeke imaju loše vijesti za Igora Bišćana

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Igor Bišćan
15.10.2018.
u 18:57
- Dečko je u više navrata konstantno omalovažavao klub i navijače Rijeke. Nekim svojim postupcima je u više navrata to dao do znanja. Isprika? Nije upalila
Pogledaj originalni članak

Armada je još jednom ponovila da Igor Bišćan nije dobrodošao kao trener Rijeke. Bišćan se navijačima ispričao zbog svojeg ponašanja u mladosti, no predsjednik Armada Dejan Božić poručio je da svejedno neće dobiti podršku.

- Iznijeli smo svoje mišljenje, klub se nije očitovao. Bišćan je i dalje trener, a mi se tome protivimo. Smatramo da bi se u nekim stvarima trebali konzultirati navijači, da svi idemo prema istom cilju, da se ne događaju ovakve stvari. Četiri-pet godina je bila ona krilatica Zajedno smo Rijeka, stav Armade je da nam je neprihvatljivo da nam je trener Igor Bišćan, a pomoćni trener Renato Pilipović - rekao je Armade Dejan Božić za Radio Rijeku.

Božić kaže da nije problem samo Bišćanova proslava gola Rijeci u sezoni 1998./99.

- To mu je samo jedan od grijeha, a nije jedini. To se prezentira kao jedina stavka koju je napravio i zamjerio se Armadi. Dečko je u više navrata konstantno omalovažavao klub i navijače Rijeke. Nekim svojim postupcima je u više navrata to dao do znanja. Isprika? Nije upalila. Ako sam nešto u svojoj prošlosti napravio računi kad-tad dođu na naplatu, to je tako u životu. Ne može se neke stvari raditi, a onda ću se ispričati... To ne drži vodu kod nas malo tvrđih ili, kako nas vole nazivati radikalnijih navijača. Ako sam nešto u životu napravio onda za to odgovaram i snosim posljedice.

No, Armada ne planira prosvjede protiv novog trenera.

- Armada će uvijek biti uz Rijeku na tribinama, vrijeme će pokazati hoće li navijati ili ne. U petak imamo utakmicu u Zaprešiću, od svih koji nama neke stvari zamjeraju i koji podržavaju Bišćana u Zaprešiću ih neće biti deset, a nas će biti 100 do 150. To sve govori tko prati Rijeku, tko sve ide uz Rijeku i tko ne zaboravlja na neke stvari. Ponavljam, kakvi smo takvi smo, ali imamo stavove i nismo beskičmenjaci da mijenjamo svoj stavove. Klubu se nikada ne okreće leđa, a ovakvi treneri će otići za boljom ponudom za godinu ili dvije. Armada i navijači će uvijek ostati tu.

>> Pogledajte majstorije Luke Modrića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZC
zorro.cz
19:18 15.10.2018.

hRVAT dEJAN vodi kolo ...

MV
Mijat vrdoljak
19:29 15.10.2018.

Mišković je odlučio, ako vam ne odgovara potjerajte njega.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:21 15.10.2018.

Armada ća po običaju bit uz Reku samo neće navijati iz jednostavnog razloga što nemaju nikakvog razloga za to ! 😂