WEST HAM

Nastavi li Bilić kiksati, kao zamjena stiže Mancini

Foto: Reuters/Pixsell
Nastavi li Bilić kiksati, kao zamjena stiže Mancini
05.09.2017.
u 00:30
Šefovi su Biliću dali povjerenje još barem tri utakmice, da nakon reprezentativne stanke pokuša podići momčad kojoj je čak i Jose Mourinho predvidio borbu za naslov prvaka.
Pogledaj originalni članak

Nakon groznog početka sezone i nula bodova u prva tri kola Premiershipa, Slaven Bilić dobio je još jednu šansu na klupi West Hama. Šefovi su mu dali povjerenje još barem tri utakmice, da nakon reprezentativne stanke pokuša podići momčad kojoj je čak i Jose Mourinho predvidio borbu za naslov prvaka.

Evening Standard špekulira da bi Bilića mogao zamijeniti Roberto Mancini koji je ostavio dobar dojam u Premijernoj ligi vodeći Manchester City. Englezi navode da nije u dobrim odnosima s čelnicima svoga kluba Zenita i da bi se rado vratio u Englesku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
06:59 05.09.2017.

West Ham treba kvalitetnog europskog trenera jer Slaven je ipak balkanski nivo primjeren za Bešiktaš, Hajduk ili Hr repku.