KAKAV PROPUST

Dinamo im je nudio Modrića za osam milijuna eura, ali im je bilo preskup

Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Ronaldo, Modrić, Real
Foto: Reuters
Modrić Ronaldo
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Rakitić, Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Mateo Kovačić i Luka Modrić
08.10.2015.
u 12:54
- Otišao sam gledati utakmicu Dinama i Hajduka jer sam želio dovesti Niku Kranjčara. No, umjesto toga sam, dogovorio sam večeru kako bih doveo tada 19-godišnjeg Luku Modrića - rekao je Marino, nekadašnji direktor Napolija.
Pogledaj originalni članak

Bivši direktor Napolija Pierpaolo Marino otkrio je da je njegov klub mogao kupiti Luku Modrića za samo osam milijuna eura. Bilo je to u sezoni 2006/2007, današnji veznjak Real Madrida tada je još bio u Dinamu, a Napoli je bio blizu realizacije transfera.

- Otišao sam gledati utakmicu Dinama i Hajduka jer sam želio dovesti Niku Kranjčara. No, umjesto toga sam, dogovorio sam večeru kako bih doveo tada 19-godišnjeg Luku Modrića - rekao je Marino.

Napoli i Dinamo na kraju se nisu mogli dogovoriti oko cijene.

- Tada smo izborili ulazak u drugu ligu. Ponudili smo pet milijuna eura te smo namjeravali Modrića dovesti za godinu dana budući da smo računali da ćemo ući u Seriju A. No, Dinamo je tražio osam milijuna. No, taj bi iznos narušio našu financijsku konstrukciju.

Modrićeva vrijednost od tada je strelovito rasla i danas se njegove noge procjenjuju na 50 milijuna eura. Prema Transfermarktu, samo je 11 nogometaša na svijetu skupljih od našega veznjaka.

>> Kovačić: Modrić je najbolji veznjak na svijetu, pratim sve što on radi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:17 08.10.2015.

Ovo pljuvanje po Modriću više govori o pljuvačima nego o samom igraču. Frustracija je gadna bolest, na žalost mnogima jedini smisao života.

Avatar nula
nula
16:09 08.10.2015.

Haha , Mamigno je jaci i od Talijana.

DU
Deleted user
17:53 08.10.2015.

Modrić je rodjen u rujnu 1985 godine sto znaci da je bio blizu 21 godine u kolovozu 2006 i već afirmatiran i dokazan igrač.