Prodano 3500 karata

Na Sljemenu se očekuje 10 tisuća navijača

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Na Sljemenu se očekuje 10 tisuća navijača
02.01.2010.
u 16:17
Zimski događaj broj jedan u Hrvatskoj gledati će oko deset tisuća ljudi. Tako se nadaju organizatori iako ih je do subote prodano oko 3500.
Pogledaj originalni članak

Nakon prve vožnje (počinje u 09.45) gledatelji će se na Krumpirištu provoditi uz koncerte, zabavni park i šator s toplim napicima. Precizni u gađanju moći grudati snjegovića, sanjkati u parovima, slagati puzzle od tri metra...

Od sedam ujutro počinje autobusni prijevoz na Sljeme s Mihaljevca (zone A i B) i iz Stubičkih Toplica (zona C). U trenutku kada će se u ciljnoj ravnini proglašavati nova Snježna kraljica, oko 13.30 sati, vozači će upaliti autobuse i početi odvoziti gledatelje kućama. Cijena karte je 100 kuna, odnosno 150 za paket ulaznica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.