Europski kup

Na domaćem ledu naši brzoklizači osvojili 12 medalja

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Brzo klizanje
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Brzo klizanje
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Brzo klizanje
21.11.2018.
u 07:07
Među 110 natjecatelja nastupio je 21 hrvatski predstavnik, a među njima ih je 13-ero, gotovo svi juniori, rušilo svoje osobne rekorde, neki od njih čak u nekoliko disciplina
Pogledaj originalni članak

Hrvatski brzoklizači osvojili su četiri zlatne, četiri srebrne i četiri brončane medalje na europskom kupu Danubia koje je održano u Zagrebu.

Među 110 natjecatelja nastupio je 21 hrvatski predstavnik, a među njima ih je 13-ero, gotovo svi juniori, rušilo svoje osobne rekorde, neki od njih čak u nekoliko disciplina.

Najbolje rezultate ostvarili su seniori u obje konkurencije. Prva tri mjesta u ženskoj osvojile su Valentina Aščić, Katarina Burić i Danijela Ivandić, dok su u muškoj konkurenciji prvi i drugi bili Martin Kolenc i Ivan Martinić.

Hvalevrijedan rezultat napravio je u konkurenciji juniora osmogodišnji Marko Opuhač osvajanjem brončane medalje te jedanaestogodišnja Tonka Horvat, također brončana.

Iduće natjecanje održat će se već idućeg vikenda u poljskom gradu Sanoku, gdje će nastupiti i sedmero hrvatskih predstavnika.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.