MIRROR TVRDI:

Mourinho će morati prodati Oscara ili Hazarda želi li kupiti Mandžukića

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Mourinho će morati prodati Oscara ili Hazarda želi li kupiti Mandžukića
04.04.2014.
u 09:32
Dio novca za kupnju Mandžukića i Diega Coste Mourinho će nabaviti prodajom Oscara ili Edena Hazarda, tvrdi u izdanju od petka engleski Mirror.
Pogledaj originalni članak

Jose Mourinho na ljeto želi promijeniti napad Chelseaja, a dva igrača koja vidi kao pojačanja su Mario Mandžukić i Diego Costa.

Dolazak njih dvojice Romana Abramoviča stajao bi, procjenjuje se, oko 70 milijuna funti. Rus taj novac trenutno nema, pa će Mourinho prvo nekog trebati prodati želi li promijeniti napad u sljedećoj sezoni.

I dok je odlazak Davida Luiza vrlo izvjestan, samo još nije sigurno hoće li njegov novi klub biti PSG ili Bayern, dio novca Mourinho će nabaviti prodajom Oscara ili Edena Hazarda, tvrdi u izdanju od petka engleski Mirror.

Falcao u City, Agüero u Real

A prema pisanju španjolske Marce, na pomolu je velika razmjena igrača između Monaca, Manchester Cityja i Real Madrida. Naime, u utorak su u jednom restoranu u Madridu na večeri viđeni napadač Monaca Radamel Falcao, vlasnik Monaca Dimitrij Ribolovlev, predsjednik Reala Florentino Perez te sportski direktor Manchester Cityja Txiki Begiristain.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Navodno bi u velikoj razmjeni igrača Falcao trebao završiti u Cityju, Sergio Agüero u Realu, a Angel di Maria u Monacu.

>> Wenger dobio 120 milijuna eura pa želi Mandžukića i Lovrena

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:12 04.04.2014.

Mourinho će morati prodati Oscara ili Hazarda želi li kupiti Mandžukića što potvrđuje da se balkanci ne prodaju uvijek za male pare, sitne interese ili trenutačno dobit.

Avatar usainbolt
usainbolt
12:12 04.04.2014.

Hahahahaha pa Mourinho gradi Chelsea oko te dvojice, prodat će on Dembu Ba, Torresa i Eto'u ističe ugovor na ljeto tako da će tu jako uštediti, tko zna šta će i s Lampardom biti...