Nezaustavljivi Babo

Mogli su mu samo mahati: Bogdanović izdominirao Minnesotu

Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
01.03.2019.
u 10:17
Bogdanović je do učinka od 37 koševa (šut iz igre 13/22, trice 4/7), sedam skokova i četiri asistencije došao u 30 minuta na terenu.
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović je s 37 koševa predvodio Indiana Pacerse do pobjede od 122:115 protiv Minnesota Timberwolvesa, a Cleveland Cavaliers Ante Žižića su sa 125:118 nadigrali New York Knickse.

Bogdanović je do učinka od 37 koševa (šut iz igre 13/22, trice 4/7), sedam skokova i četiri asistencije došao u 30 minuta na terenu. Osim toga, zabio je koš za vodstvo nešto manje od četiri minute prije kraja .

Najbolji strijelac utakmice i poražene momčadi bio je s 42 ubačaja Karl-Anthony Towns, dok je Dario Šarić u 21 minutu zabio sedam koševa (šut iz igre 3/5, trice 1/3).

Cleveland Cavaliers su u gostima sa 125:118 bili bolji od domaćih New York Knicksa. Najbolji kod Clevelanda bio je s 26 koševa Kevin Love koji je u zadnjih 25 sekundi pogodio šest slobodnih bacanja. Ante Žižić je odigrao 27 minuta i zabio osam koševa (šut iz igre 3/6) pridodavši tome pet skokova i dvije asistencije. 

Allonzo Trier je zabio 22 koša za Knickse koji su promašili zadnjih 11 šuteva. Hezonja nije ulazio u igru za New York. 

Houston Rockets su kod kuće sa 121:118 pobijedili Miami Heat, a James Harden je upisao sedmu utakmicu u karijeri u kojoj je zabio najmanje 50 koševa uz 10 asistencija. Harden je utakmicu završio sa 58 koševa i 10 asistencija, dok su kod Miamija najbolji sa po 21 pogotkom svaki bili Goran Dragić i Kelly Olynyk.

Golden State Warriors su sinoć doživjeli drugi poraz zaredom, sinoć su ih sa 103:96 svladali domaći Orlando Magic. Aaron Gordon je zabio 22 koša i upisao 15 skokova za Orlando koji se popeo na osmo mjesto Istočne konferencije. Stephen Curry je bio najbolji strijelac sa 33 poena, osam skokova i šest asistencija. DeMarcus Cousins i Klay Thompson su dodali svaki po 21 koš. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.