KAO DJEČARAC

Modrić srušio rekord i bio najbolji u pobjedi: 'Pokazuje da su godine samo broj!'

Foto: JON NAZCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Modrić srušio rekord i bio najbolji u pobjedi: 'Pokazuje da su godine samo broj!'
14.05.2021.
u 11:30
– Posvuda je, ne zaustavlja se, a odigrao je toliko utakmica.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić igra kao dječarac, potvrdio je to toliko puta ove sezone, a ništa drukčije nije bilo ni protiv Granade. Real Madrid slavio je s rezultatom 4:1, a hrvatski kapetan zabio je gol i proglašen je najboljim igračem utakmice.

– Posvuda je, ne zaustavlja se, a odigrao je toliko utakmica. On pokazuje da su godine samo broj – izjavio je nakon utakmice Thibaut Courtois.

Kraljevski klub pobjedom je ostao u utrci za titulu prvaka, a Modrić je nadmašio osobni rekord. Naime, nikad u dresu Reala nije zabio više od tri gola u prvenstvu, a ove sezone zabio ih je četiri.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
StariSokol
13:32 14.05.2021.

A sutra ili već danas popodne pljuc po njemu.