Blistava karijera

Modrić otvorio vrata sobe u kojoj leži njegovo golemo bogatstvo

Foto: instagram.com/jmiguelsiero
Luka Modrić
Foto: Reuters
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić Fifa the Best
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
21.11.2018.
u 07:46
Javnosti je Lukinu trofejnu sobu predstavio njegov frizer Jose Miguel Siero
Pogledaj originalni članak

I dok se ovih dana naveliko nagađa hoće li Luka Modrić osvojiti i Zlatnu loptu France Footballa, i to nakon što je ove godine već primio FIFA-ine i UEFA-ine nagrade za najboljeg igrača 2018., na Instagramu se pojavila fotografija koja je otkrila u kojem kutu kuće čuva do sada osvojene trofeje.

Fotografiju je objavio slavni frizer Jose Miguel Siero, koji inače brine o frizurama mnogih nogometnih zvijezda, pa i o onima Cristiana Ronalda, Jamesa Rodrigueza, Santiaga Ariasa i Marca Asensija.

Modrić je Siera ugostio u svojoj trofejnoj sobi, pa je tako i šira javnost po prvi puta dobila priliku vidjeti gdje i kako ponajbolji nogometaš svijeta čuva većinu osvojenih naslova i priznanja.

A da ih je za blistave karijere manjkalo, nije. Modrić je između ostaloga s Dinamom osvojio tri naslova prvaka Hrvatske i dva Hrvatska kupa, s Realom četiri naslova prvaka Europe i naslov prvaka Španjolske, titulu svjetskog doprvaka s Hrvatskom...

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar comandante
comandante
09:12 21.11.2018.

bravo za Lukicu...nego.. tko bi rekao da ima frizera :)

DU
Deleted user
11:47 21.11.2018.

Luka njemu pravi frizuru.