Kakvi majstori!

Modrić i Kroos napravili nešto gotovo nemoguće. Imamo i dokaz za to!

Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić i Toni Kroos
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Toni Kroos
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić i Toni Kroos
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
Kroos Modrić
Foto: Reuter/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Instagram
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters
Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić i Toni Kroos
27.05.2017.
u 13:13
- Kada bih mogao jednog igrača uzeti da igra sa mnom za Njemačku, to bi bio Luka Modrić, rekao je Kroos
Pogledaj originalni članak

Andres Iniesta i Xavi godinama su oduševljavali nogometne zaljubljenike svojim umijećem. Iako su svaki za sebe bili fenomenalni igrači, njih su dvojica činila veličanstven par kojem su rijetki mogli oduzeti loptu, a svoju su momčad toliko dobro razigravali da su ju učinili nepobjedivom.

Taj je dvojac u paru osvojio sve što se osvojiti moglo, svijet je njima bio oduševljen i činilo se kako će proći puno godina dok se ne pojavi novi toliko moćan tandem. Zapravo, mnogima se učinilo nemoguće!

No, on se brzo pojavio, a na Barcinu žalost igra u redovima njihova najvećeg sportskog rivala - madridskog Reala. Da, Toni Kroos i Luka Modrić postali su ono što su nekoć bili Iniesta i Xavi.

- Real ima sreće što u momčadi ima dva takva virtuoza. Modrić i Kroos po meni čine najbolji dvojac u veznom redu u ovom trenutku. Volio bih jednog od njih vidjeti u Manchester Unitedu pokraj Pogbe, ali znam da je to nemoguće jer ih Real ne bi pustio, rekao je nedavno legendarni Paul Scholes.

Kroos je u Real stigao 2014. godine, Modrić dvije godine prije, a kraljevskom klubu donijeli su brojne trofeje: bili su europski i svjetski prvaci, sada su napokon osvojili i španjolsko prvenstvo, a pred njima je uskoro još jedan veliki izazov - finale Lige prvaka protiv Juventusa! Upravo o ovom dvojcu zavisit će mnogo toga na susretu u Cardiffu jer oni diktiraju tempo, dirigiraju igrom, a na terenu se sjajno nadopunjavaju.

- Kada bih mogao jednog igrača uzeti da igra sa mnom za Njemačku, to bi bio Luka Modrić, rekao je Kroos pa dodao:

- Od prvog dana smo kliknuli. Modrić je sjajna osoba i vrhunski nogometaš. S njim je lako igrati. Mi smo ljudi koji slično razmišljaju, razumiju se na terenu, a opet smo različiti tipovi igrača. Zbog toga smo sjajan par jer se nadopunjavamo, zaključio je Nijemac.

Osim što su s klubom osvojili pregršt trofeja, Kroos i Modrić dobili su mnoga individualna priznanja, uvrštava ih se u idealne momčadi španjolske lige, a odlično kotiraju i u svjetskim izborima. Zbog toga Florentino Perez, predsjednik kluba, može biti presretan što ih ima u momčadi. Kad se tome pridoda da ih vodi i savjetuje Zinedine Zidane, jedan od najboljih veznjaka svih vremena, jasno je da 'kraljevi' imaju dobitnu kombinaciju.

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

A da sve ne bi ostalo samo na priči, imamo i video koji dokazuje i podržava ovu tezu. Upravo se ovih dana na društvenim mrežama pojavila kompilacija igara naših glavnih likova koju se svakako isplati pogledati. Neki od poteza ostavljaju bez daha. Uživajte!

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

AI
AirMax2
13:27 27.05.2017.

hmmm Njemačko - Hrvatska veza. Pa šta ste drugo očekivali??

Avatar Idler 3
Idler 3
14:14 27.05.2017.

Ima još nekaj jako bitno uz njih dva i ostatak ekipe Reala. Svi glavni igrači su nakon prošle sezone i osvajanja LP nastupili i na EP. Skoro bez pravog odmora su nastavili sezonu i uzeli prvenstvo, a mogli bi i LP !!!

MU
muh
15:13 27.05.2017.

Kad pošu novine u njemačkoj o Realu o lukici ni riječi toliko o tome.