ČETVRTFINALE EUROKUPA

Mladost uz minimalnu prednost na uzvrat u Atenu

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mladost uz minimalnu prednost na uzvrat u Atenu
17.03.2021.
u 20:12
Kod Mladosti su po tri gola zabili Luka Bukić, Cosmin Radu i Josip Vrlić, a goste je predvodio najbolji grčki vaterpolist svih vremena, iskusni Hristos Afrodakis s tri gola
Pogledaj originalni članak

U prvoj utakmici četvrtfinala Eurokupa vaterpolisti Mladosti su u svom bazenu uz Savu svladali grčki Vougliameni s 11:10 (3:3, 3:3, 2:1, 3:3). 

U vrlo izjednačenoj utakmici u kojoj su čak tri četvrtine završile rezultatom 3:3, Mladost je ipak ubilježila minimalnu pobjedu pred uzvrat 24. ožujka u Ateni. 

Kod Mladosti su po tri gola zabili Luka Bukić, Cosmin Radu i Josip Vrlić, a goste je predvodio najbolji grčki vaterpolist svih vremena, iskusni Hristos Afrodakis s tri gola. 

Grčki sastav trenira Hrvoje Koljanin, a u njemu igraju centar Luka Lozina i vanjski Andrija Bašić - sva trojica su nekoć nosila kapicu Mladosti. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.