Protiv Španjolske

Mladi vaterpolisti borit će se za broncu, u polufinalu nisu zabili gol

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Mladi vaterpolisti borit će se za broncu, u polufinalu nisu zabili gol
01.09.2018.
u 21:35
Finalni susret igrat će se u nedjelju u 18.30, dok će Hrvatska i Španjolska susret za brončanu započeti sutra u 17 sati.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski vaterpolisti do 19 godina nisu se uspjeli plasirati u finale Europskog prvenstva koje se održava u Minsku jer su u subotu u polufinalnom susretu katastrofalno izgubili od vršnjaka iz Grčke sa 0-8 (0-2, 0-3, 0-2, 0-1).

Pravu rezultatsku katastrofu doživjeli su naši mladi vaterpolisti u polufinalnoj utakmici protiv Grčke u kojoj odabranici Joška Krekovića tijekom cijelog susreta nisu uspjeli postići niti jedan pogodak.

S druge strane Grci su koristili svaku situaciju da ugroze našeg vratara Jerka Jurline pa su do poluvremena vodili sa 5-0. Kada su i treću četvrtinu dobili sa 2-0 Grci su zadnjih osam minuta odigrali "da prođe vrijeme", ali  su ipak uspjeli postići pogodak što našim igračima tijekom cijele utakmice nije pošlo za rukom ni nakon 22 udaraca na grčki gol. 

Protivnik Grčke u finalu bit će Crna Gora koja je tek nakon boljih izvođenja peteraca pobijedila Španjolsku sa 16-15, nakon što je regularni tijek susreta završen sa 7-7.

Finalni susret igrat će se u nedjelju u 18.30, dok će Hrvatska i Španjolska susret za brončanu započeti sutra u 17 sati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.