ROLAND GARROS

Mladenović i Babos ponovno pobjednice u konkurenciji ženskih parova

Foto: EXPA/PIXSELL
Mladenović i Babos ponovno pobjednice u konkurenciji ženskih parova
11.10.2020.
u 14:03
To je četvrti zajednički Grand Slam naslov za Mladenović i Babos koje uz dva pariška trijumfa imaju i dva pobjednička trofeja na Australian Openu (2018. i 2020.)
Pogledaj originalni članak

Francuska tenisačica Kristina Mladenović i Mađarica Timea Babos obranile su naslov pobjednica Roland Garrosa u konkurenciji ženskih parova pobijedivši u nedjeljnom finalu Čileanku Alexu Guarachi i Amerikanku Desirae Krawczyk sa 6-4, 7-5.

To je četvrti zajednički Grand Slam naslov za Mladenović i Babos koje uz dva pariška trijumfa imaju i dva pobjednička trofeja na Australian Openu (2018. i 2020.).

Guarachi i Krawczyk su prvi put igrale u finalu na Grand Slam turnirima.

Pobjednički par je osvojio novčanu nagradu od 319.652 eura, dok će poražene u finalu podijeliti 188.030 eura. Mladenović i Babos su obranile 2000 bodova, a Guarachi i Krawczyk su plasmanom u finale osvojile 1300 bodova.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.