SP U TAEKWONDOU

Mlada Sara Spasojević osvojila svjetsku broncu

Mlada Sara Spasojević osvojila svjetsku broncu
05.08.2022.
u 14:40
Dobre vijesti za hrvatski borilački sport.
Pogledaj originalni članak

Izvrsne vijesti stižu iz bugarske Sofije sa svjetskog juniorskog prvenstva u taekwoundo. Naša Sara Spasojević postala treća juniorka svijeta i osvojila brončanu medalju, prva je to medalja za Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju.

Osvojila je odličje u konkurenciji do 52 kg. Njen put do medalje nije bio nimalo lagan, u drugom kolu je svladala kanadsku predstavnicu Brewster 2:1, u trećem kolu pala je El Endari iz Libanona. Sara inače nastupa za zagrebačke Pantere, a trenira je Erna Vujasinović.

Četvrtfinalna pobjeda protiv Kazahstanke Kaznabek osigurala je Sari medalju, do finala nije stigla jer je ipak uspješnija bila Yeowon Seo iz Južne Koreje.

>> Pogledajte koliko je Sandra Perković zaradila za samo dva dana, svota je poprilična

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.