Sprema se spektakl

Miočić traži odmor, UFC razmatra o Werdum vs. Velasquez 2

Foto: Reuters (Ilustracija)
Fabricio Werdum
Foto: Screenshot
Stipe Miočić - Fabricio Werdum
Foto: Reuters (Ilustracija)
Fabricio Werdum
Foto: Reuters (Ilustracija)
Fabricio Werdum
16.09.2016.
u 09:25
Aktualni je prvak u posljednjih osam mjeseci prvo nokautirao Andreija Arlovskog, zatim je isto ponovio protiv Fabricija Werduma kada je i ugrabio pojas, da bi proteklog vikenda isti obranio u susretu s Alistairom Overeemom.
Pogledaj originalni članak

Nakon naporne godine u kojoj je odradio tri nastupa, Stipe Miočić je poželio malo odmora tako da ćemo ga teško gledati u oktogonu do kraja godine, piše Fight Site. Podsjetimo, aktualni je prvak u posljednjih osam mjeseci prvo nokautirao Andreija Arlovskog, zatim je isto ponovio protiv Fabricija Werduma kada je i ugrabio pojas, da bi proteklog vikenda isti obranio u susretu s Alistairom Overeemom.

Tragom tih informacija, Talk MMA javlja kako UFC razmatra o organizaciji revanša između Werduma i Caina Velasqueza. Potencijalni dvoboj bi se prema izvještajima mogao održati na novogodišnjem eventu ili početkom 2017. godine.

Teškaški dvojac je prvi susret odradio sredinom prošle godine na UFC 188 priredbi u Mexico Cityju, a te je večeri Brazilac stigao do naslova gušenjem u trećoj rundi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.