Promjena na klupi

Milan smijenio Montellu, na Rujevici će ih voditi Gatusso

Foto: Reuters/PIXSELL
Milan - Rijeka
Foto: Reuters/PIXSELL
Milan - Rijeka
Foto: Reuters/PIXSELL
Milan - Rijeka
Foto: Reuters/PIXSELL
Milan - Rijeka
Foto: Reuters/PIXSELL
Milan - Rijeka
27.11.2017.
u 12:53
"Tehničko vodstvo momčadi je povjereno Gennaru Gattusu koji napušta mjesto trenera mlade momčadi i kojem želimo sve najbolje."
Pogledaj originalni članak

Talijanski prvoligaš Milan smijenio je u ponedjeljak trenera Vincenza Montellu i imenovao Gennara Gattusa njegovim nasljednikom, objavljeno je na klupskim stranicama.

"Milan objavljuje da je Vincenzo Montella smijenjen s mjesta trenera prve momčadi", stoji u poruci objavljenoj na službenom twitter računu Rossonera.

"Tehničko vodstvo momčadi je povjereno Gennaru Gattusu koji napušta mjesto trenera mlade momčadi i kojem želimo sve najbolje." Gattuso već 3. prosinca ima prvi test protiv najslabije momčadi Serie A na gostovanju u Beneventu.

Montella je na klupu Milana došao na ljeto 2016. i prvu sezonu je s momčadi završio na šestom mjestu, ali je osvojio talijanski Superkup.  

Milan, koji je na ljeto na pojačanja među kojima je i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić potrošio preko 200 milijuna, u zadnjih je 11 utakmica u svim natjecanjima upisao svega tri pobjede, a jučer je  u utakmici 14. kola odigrao 0-0 s Torinom i sada se nalazi na sedmom mjestu na ljestvici.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Maxim007
09:41 28.11.2017.

Haha, Gatusso... Pit bull nogometa. Krv će igrači pišati pod njim, svaki će imati minimum 15km pretrčanih po utakmici.