Danski kup

Midtjylland osvojio trofej, Radošević jedan od tragičara

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Josip Radošević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Josip Radošević
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Josip Radošević
17.05.2019.
u 22:14
Radošević je za Brondby odigrao cijeli susret, dok Ante Erceg nije imao pravo nastupa jer je u polufinalu zaradio crveni karton
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Midtjyllanda po prvi put u povijesti osvajači su danskog Kupa nakon što su u finalnom susretu u Kopenhagenu pobijedili Brondby sa 4:3 boljim izvođenjem jedanaesteraca. 

Prvih devedeset minute je završilo rezultatom 1:1, a Midtjylland je poveo već u šestoj minuti golom Kiana Hansena. Dominik Kaiser izjednačio je u 21. minuti.

Do kraja susreta bilo je još niz prilika na obje strane, međutim rezultat se više nije mijenjao.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca igrači momčadi iz Herninga bili su uspješniji, zabili su četiri gola, dok su suparnici samo tri puta bili precizni. Među tragičarima susreta bili su bivši hrvatski reprezentativac Josip Radošević i Dominik Kaiser čije je udarce s bijele točke obranio Jesper Hansen.

Radošević je za Brondby odigrao cijeli susret, dok Ante Erceg nije imao pravo nastupa jer je u polufinalu zaradio crveni karton.

Midtjyllandu je ovo prvi naslov pobjednika Kupa nakon što je četiri puta izgubio u finalu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.