SLAVIO I JUVENTUS

Messi konačno uspio zabiti u francuskom prvenstvu, PSG slavio protiv Nantesa

Foto: Liewig Christian/ABACA/PIXSELL
Messi konačno uspio zabiti u francuskom prvenstvu, PSG slavio protiv Nantesa
20.11.2021.
u 20:26
U 87. minuti Lionel Messi je ubacio loptu u mrežu nakon ubačaja s desne strane za svoj prvijenac u Ligue 1.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Paris Saint-Germaina svladali su na Parku prinčeva Nantes s 3-1 u 14. kolu francuskog prvenstva i dodatno učvrstili svoju poziciju na vrhu ljestvice, a prvi gol u prvenstvu zabio je Leo Messi.

Kylian Mbappe zabio za PSG u drugoj minuti, no od 65. minute domaćini su morali igrati bez isključenoga vratara Keylora Navasa.

Gosti su to iskoristili u 76. minuti i izjednačili preko Randalla Coloje Muanija, no samo šest minuta kasnije Dennis Appiah je postigao autogol i doveo Parižane u novo vodstvo. U 87. minuti Lionel Messi je ubacio loptu u mrežu nakon ubačaja s desne strane za svoj prvijenac u Ligue 1.

Kasnije večeras Rennes će ugostiti Montpellier

Juventus bolji od Lazija

Nogometaši Juventusa u susretu su 13. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Lazio u Rimu sa 2-0 (1-0).

Oba gola za torinske "zebre" postigao je Bonucci iz kaznenih udaraca, prvog u 23., a drugog u 83. minuti. Sredinom prvog poluvremena Juventus je dobio kazneni udarac zbog prekršaja Cataldija na Morati, a pred kraj susreta pogriješio je i iskusni vratar Reina koji je izgubio loptu, a onda i s leđa srušio Chiesu.

Ovom pobjedom Juventus se bodovno poravnao s Laziom, ova dva sastava drže peto i šesto mjesto sa po 21 bodom, četiri manje od trećeg Intera i četvrte Atalante, a 11 manje od vodećih Napolija i Milana. Hrvatski veznjak Toma Bašić ušao je u igru za Lazio u 84. minuti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.