NOVI HAJDUKOVCI

Melnjak ispred Ronalda, Messija i Mbappea, Subašić među deset najboljih!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Melnjak ispred Ronalda, Messija i Mbappea, Subašić među deset najboljih!
23.09.2021.
u 17:00
Osim činjenice da su o povratku povremenog reprezentativca pisali svjetski mediji, najviše o odjeku njihovih novih angažmana govori Transfermarkt, najposjećenija nogometna web-stranica na svijetu!
Pogledaj originalni članak

Nova pojačanja Hajduka ovog tjedna, čak tri tjedna nakon završetka prijelaznog roka, ne samo da su prošla zapaženo u hrvatskim okvirima, nego se o njima priča i u svjetskim nogometnim okvirima. Dario Melnjak (28) i Danijel Subašić (36) su, kao što vjerojatno već znate, nogometnu nezaposlenost zamijenili ugovorom u splitskom prvoligašu.

Osim činjenice da su o povratku bivšeg, odnosno povremenog reprezentativca pisali mnogi svjetski mediji, najviše o odjeku njihovih novih angažmana govori web-stranica Transfermarkt, trenutno najposjećenija nogometna web-stranica na svijetu!

Foto: Screenshot/Transfermarkt
Dario Melnjak #3 u potrazi na Transfermarktu

Transfermarkt redovito na početnoj stranici ima svoj popis najpretraživanijih nogometaša u tom danu, a oba nova Hajdukovca našli su se u Top 10 društvu. Melnjak se nalazi na trećem mjestu iza Jamesa Rodrigueza koji je otišao u katarski Al Rayyan te Marija Balotellija koji je odlično započeo u turskom Demirsporu. 

Foto: Screenshot/Transfermarkt
Danijel Subašić #9 u potrazi na Transfermarktu

Melnjak je tako našao mjesto ispred mnogih velikih imena koji se na popisu redom nalaze odmah iza njega: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Lionel Messi, Marco Asensio i Erling Haaland, a odmah iza Norvežanina se na devetom mjestu nalazi Danijel Subašić. Top 10 društvo zatvara engleska zvijer iz Wycombea, popularni Adebayo Akinfenwa.

Ovo je drugi put u povijesti da su dva hrvatska nogometaša u Top 10 najtraženijih na Transfermarktu. Prvi put se to dogodilo 2018. nakon polufinala Svjetskog prvenstva u kojem je Hrvatska svladala Englesku. U tom su biranom društvu tada bili Luka Modrić i Mario Mandžukić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BR
Breoxs
17:52 23.09.2021.

Hajduk misli ozbiljno. Sportski direktor je napravio svoj dio posla, sada je na treneru da napravi kemiju i momčad! Podršku navijača imaju, samo trebaju pobjeđivati Rijeku i Osijek. Hajduk je ove godine izgubio doma i od Rijeke i od Osijeka, a to su ogromi kiksevi.

DU
Deleted user
09:27 24.09.2021.

Daliću....Daliću...kako ga ugurati u repku nego preko Ajduka i Torcide .Neće milom hoće silom. Srami se Daliću.

DM
drago.miota
19:38 23.09.2021.

sad če sigurno u repku ,ko livaja