Medvjedi slobodni samo na Božić, stiže nepobjediva Alba

Foto: Antonio Bronić/VLM
Medvjedi slobodni samo na Božić, stiže nepobjediva Alba
27.12.2009.
u 08:16
Nakon važne pobjede u utorak nad Olimpijom u Ljubljani (5:2), hokejaši Medveščaka i u ovo božićno vrijeme nemaju vremena za odmor. Danas u 18 sati u Ledenoj će ugostiti Albu Volan.
Pogledaj originalni članak

– Igrači su imali slobodno samo za Božić, no to je hokej, naviknuti su oni – kaže team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić.

S mađarskom momčadi medvjedi ove sezone nemaju dobrog iskustva jer Alba je uz Red Bull Salzburg jedina momčad u ligi koju ove sezone nisu uspjeli pobijediti. U gostima su gubili sa 6:5 (produžeci) i 6:2, a u Ledenoj 4:3.

– U dvije od tri utakmice bili smo ravnopravni. Sigurno možemo s njima i mislim da je došlo vrijeme za našu pobjedu – kaže Ljubić.

Dobra vijest za trenera Medveščaka Teda Satora jest to što se u momčad nakon dvije utakmice suspenzije vraća Conrad Martin, a možda i Robby Sandrock, koji posljednje dvije utakmice nije igrao zbog lakše ozljede koljena.

Hokejaše Medveščaka u idućih 10 dana čeka težak raspored, odigrat će čak pet utakmica.

– Treba dobiti prve dvije domaće utakmice, današnju i onu u utorak protiv Salzburga, tada bismo Olimpiji pobjegli na sigurnu udaljenost – zaključuje Ljubić.

Parovi 36. kola
: Medveščak - Alba, Linz - RB Salzburg, Vienna Capitals - KAC, Jesenice - Graz, Villach - Olimpija. Poredak: Graz 50, Vienna 48, Linz 45 Red Bull Salzburg, Klagenfurt 37, Villach 36, Medveščak 33, Olimpija 28, Jesenice 19 bodova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.