UFC BORAC

McGregor odgovorio na pitanje je li istina da se zarazio stafilokokom

Foto: PA Wire/Press Association/PIXSELL
McGregor odgovorio na pitanje je li istina da se zarazio stafilokokom
05.07.2021.
u 23:41
Borci se nerijetko u dvoranama i na tatamiju zaraze tom bakterijom, te nakon toga osjećaju slabost.
Pogledaj originalni članak

Conor McGregor (22-5) bit će potpuno spreman za okršaj 10. srpnja protiv Dustina Poiriera (27-6, 1NC) u borbi koja predvodi UFC 264 priredbu u T-Mobile Areni u Las Vegasu, piše Croring.

Fanove irske MMA zvijezde je prije nekoliko dana zabrinula rana na Conorovom lijevom laktu, pa su neki posumnjali kako se radi o infekciji stafilokokom, bakteriji koja živi u našem nosu i na koži, a opasna je uđe li u krvotok.

Borci se nerijetko u dvoranama i na tatamiju zaraze tom bakterijom, te nakon toga osjećaju slabost.

No u međuvremenu su McGregor javio te objavom na Twitteru umirio fanove.

Naime, jednog je navijača zanimalo je li ima infekciju na što mu je Conor odgovorio:

‘Nemam stafilokok, samo razorne laktove kojima ozljeđujem mozak suparnika’.

McGregor je u prvom meču u rujnu 2014. pobijedio Poiriera prekidom u prvoj rundi, a u revanšu početkom ove godine Dustin je uzvratio Conoru na isti način, ali u drugoj rundi.

Pobjednik trilogije mogao bi biti sljedeći izazivač za pojas prvaka UFC-ove lake kategorije koji je vlasništvu Charlesa Oliveire.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.