TRZAVICE

Evo kako je Kek odgovorio igraču koji ga brutalno izvrijeđao

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Matjaž Kek
18.08.2017.
u 16:42
- Uvijek govorim da mi je konstruktivna kritika puno pomogla i navela me na razmišljanje, ali mislim da vrijeđanje nitko ne voli.
Pogledaj originalni članak

Trener Rijeke Matjaž Kek uoči utakmice s Lokomotivom odgovorio je na kritike bivšeg igrača Ivora Weitzera koji ga je žestoko izvrijeđao.

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje, neovisno o tome je li to istina ili je plod osobne frustracije. Uvijek govorim da mi je konstruktivna kritika puno pomogla i navela me na razmišljanje, ali mislim da vrijeđanje nitko ne voli. Ivoru želim puno uspjeha, da ga zaobiđu ozljede i da nastavi igrati nogomet - mirno je rekao Kek.

Najavio je i utakmicu s Lokomotivom u subotu na Rujevici (21h).

- Dolazi nam protivnik koji nam je dosta zagorčao život u prošloj sezoni. Ekipa je to koja ima potencijal, očekuje nas zahtjevna utakmica između europskih termina. To je ritam koji moraš prihvatiti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
Magnificus
10:09 19.08.2017.

na stranu stil pisanja koji nije u redu i dokazuje da su nogometaši uglavnom manje obrazovani i nekulturniji od ostalih sportaša, ali istina je da kek gotovo ne rotira igrače. lani je imao ludu sreću i nitko mu se nije ozlijedio cijelu sezonu, ali sada sve to dolazi na naplatu jer su igrači premoreni i istrošeni.

RI
rikavac
19:11 18.08.2017.

a koje taj igrac sto je ga izvrijedjao? Gdje igra? Sta je postigao u karijeri?

DU
Deleted user
17:55 18.08.2017.

Kmek je dijete sreće !