KAKVI ZAOKRETI

Matjaž Kek čeka ponudu Dinama, na klupi Slovenije zamijenit će ga Prosinečki?!

Matjaž Kek čeka ponudu Dinama, na klupi Slovenije zamijenit će ga Prosinečki?!
18.11.2021.
u 17:58
U konačnici, sve su oču uprte prema Krznaru jer njegov (ne)uspjeh s Dinamom ponudit će odgovore o tome tko (p)ostaje izbornik Slovenije...
Pogledaj originalni članak

Izbornik Slovenije Matjaž Kek i predsjednik Slovenskog nogometnog saveza (NHS) Radenko Mijatović načelno su dogovorili suradnju i u trećem kvalifikacijskom ciklusu, piše slovenski Sportklub, ali "koketiranje" nekadašnjeg trenera Rijeke s Dinamom sve dovodi u pitanje te odjednom kao njegova nasljednika u prvi plan postavlja Roberta Prosinečkog.

Hrvatski prvak polako priprema teren za smjenu Damira Krznara, koja bi uslijedila u slučaju neuspjeha u Europskoj ligi, a to je prolazak skupine. Dakle, prema pisanju slovenskog medija, Kek kalkulira i čeka hoće li prihvatiti ponudu Zdravka Mamića. Zato još uvijek nije stavio potpis na novi ugovor s NHS-om već je sve stalo na usmenom dogovoru.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid

Naime, Sportklub navodi da je cijela ova priča krenula od bjegunca pred hrvatskim pravosuđem. Ništa čudno, otvoreno je zagovarao Keka i ranije, ali odbio je ponudu zbog Slovenije, s kojom mu ne ide baš najbolje.

On odbija komentirati išta na ovu temu i prema aktualnoj situaciji, najvjerojatnije je da će ostati slovenski izbornik, ali... Uvijek postoji "ali".

Kad bi se otvorila prilika za preuzimanje Dinama, to bi teško odbio, kao što bi ponudu Slovenije teško odbio Prosinečki, trener bez angažmana posljednjih godinu dana.

Koji je 2017. bio izbor za slovenskog izbornika, ali Tomaš Kavčič dobio je posao.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Robert Prosinecki

U konačnici, sve su oču uprte prema Krznaru jer njegov (ne)uspjeh s Dinamom ponudit će odgovore o tome tko (p)ostaje izbornik Slovenije...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

ZB
Zoki-Bijela
19:14 18.11.2021.

Nemate vi toliko vina za Zutoga

ST
stefj
22:53 18.11.2021.

Kek je trener koji igra na rezultat, nešto kao Bjelica. Nismo ga još vidjeli u ulozi kada ima kvalitetnije igrače od ostalih u prvenstvu... Krznar ima ozbiljnih problema, u skoro svaku utakmicu uđe loše, sama priprema mu je katastrofa, a nerijetko i izbor igrača. Od svih utakmica, jedino je dobro ušao u onu protiv Genka i to uz dosta sreće. Isto se vidi problem i treninga, pogledajte Livakovića, zaboravio je istrčavati, lošije ispucava loptu, itd, a i hrpa igrača se samoozljedila... Nešto ozbiljno ne štima s njim i ekipom oko njega. Ako se uče, Dinamo definitivno nije klub za takvu školicu...

Avatar gordi
gordi
06:43 19.11.2021.

dobar odabir Dinama.