Nešto se 'kuha'

Matija Frigan je tema razgovora na Maksimiru: Predstavnici Rijeke putem do Varaždina posjetili Modre

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin: Utakmica 34. kola Supersport HNL-a između NK Varaždin i HNK Rijeka
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin: Utakmica 34. kola Supersport HNL-a između NK Varaždin i HNK Rijeka
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Rijeka i Hajduk sastali se u 29. kolu Prve HNL
14.05.2023.
u 20:01
Doduše, Frigan, kao ni cijela momčad Rijeke u Varaždinu i 0:2 porazu nije blistao, vidjet ćemo kako će za tjedan dan igrati protiv Dinama, možda svog budućeg kluba
Pogledaj originalni članak

Gazda Rijeke Damir Mišković i sportski direktor kluba s Kvarnera Darko Raić Sudar na putu do Varaždina gdje je Rijeka u nedjelju igrala, svratili su do Maksimira.

Tema je zacijelo bio Matija Frigan, napadač Rijeke koji je zanimljiv plavima. No, prvotna cijena od pet milijuna eura bila je zapreka za taj transfer, ali o svemu se može dogovoriti, ako za to ima volje.

Čim su se našli predstavnici dva kluba, a plave je predstavljao Dario Šimić koji vodi cijeli sportski sektor plavih, pa tako obavlja i poslove sportskog direktora, onda se tu nešto ozbiljno 'kuha'.

Doduše, Frigan, kao ni cijela momčad Rijeke u Varaždinu i 0:2 porazu nije blistao, vidjet ćemo kako će za tjedan dan igrati protiv Dinama, možda svog budućeg kluba.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BU
budućnost
07:55 15.05.2023.

frigan je dobar (iako ništa spektakularno), ali i preskup...radije vratite roka šimića ili vipotnika, to su igrači koji bi zablistali u dinamu i kasnije se prodali za 15+ mil eura

Avatar utunelu
utunelu
07:38 15.05.2023.

kakav Frigan poluprosjećan igrač..

EJ
ejStef
11:35 15.05.2023.

Frigan je bio prilika na zimskom prijelaznom roku, sada je vjerojatno preskup... Beljo je najveći propust Dinama, a onda onaj Švicarski Bosanac. To će se teško nadoknaditi za istu cifru.