Nevjerojatan gaf

Englezi hrvatskog nogometaša iz Reala proglasili - Srbinom!

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
Mateo Kovačić
Foto: Gtres/Pixsell
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Screenshot
Mateo Kovačić
23.02.2018.
u 18:47
Nevjerojatnu grešku napravili su Englezi, nisu uopće provjeravali o kome pišu
Pogledaj originalni članak

Madridski Real već neko vrijeme traži pojačanje u vrhu napada, a najviše je zapeo za fenomenalnog igrača Tottenhama Harryja Kanea. On je ove sezone u vrhunskoj formi, dokazao je da se radio o ekstraklasi, pa ni ne čudi da ga želi dovesti najtrofejniji svjetski klub.

Već mjesecima se nagađa da je on glavna meta Florentina Pereza, ali predsjednik Reala pokušava na sve moguće načine spustiti cijenu koju je odredio Tottenham.

 

Spursi, naime, traže 200 milijuna eura, ali Perezu je to previše pa pokušava u cijelu priču uključiti i razmjenu igrača. Pa tako engleski mediji danas nagađaju da bi, uz nešto novca, prema Otoku poslao Karima Benzemu i Matea Kovačića.

Foto: Screenshot
Mateo Kovačić

"Predsjednik Reala planira im ponuditi Benzemu koji nije impresionirao na Bernabeuu", piše Express pa dodaje i dio oko Matea Kovačića, u kojem rade nevjerojatan gaf. Njima je Kovačić - Srbin.

"Real je navodno spreman poslati i Kovačića u London. Srbin ne može izboriti mjesto u početnoj postavi Reala", piše Express.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

ZA
!zagreb!
19:37 23.02.2018.

Znaju oni dobro tko je tko. Al boli još 2007 i gol Petrića na Wembley-u.

DU
Deleted user
19:52 23.02.2018.

Vjerojatno su bili nazocni na njegovoj svadbi, pa su stekli takav dojam.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:28 23.02.2018.

Dajte-najte....Englezi ništ ne delaju "slučajno" ak su ovi prostori vu pitanju !!!