Plave nade

Mateo Kovačić će na pripreme s Vahinom momčadi

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Mateo Kovačić će na pripreme s Vahinom momčadi
28.10.2010.
u 18:20
Kadeti Dinama prvi su u srijedu dali naslutiti kako težak dan čeka Splićane.
Pogledaj originalni članak

Naime, Dinamo je 'tiće' Hajduka pobijedio sa 4:0, a onda je prva momčad bijelih doživjela poraz od neugodne Istre i ostala bez trenera. Kadeti Dinama potvrdili su da imaju jednu od najboljih generacija zadnjih godina. Najviše se isticalo ime Matea Kovačića.

– Sjajan dečko, odlično odgojen. Kapetan je, nabavili smo mu vrpcu s buldogom. A dečko je odmah u Splitu u svlačionici pustio pjesme Dinama. Još će na nekoliko utakmica biti s nama, pa s juniorima, do priprema prve momčadi – kaže Bandić.

Zanimljivo je da je Hajduk odgodio nekoliko utakmica, kad god bi im igrači bili u reprezentacijama. Pa nisu željeli igrati bez reprezentativaca za razliku od Dinama. Plavi su im pokvarili planove ovim teškim porazom, a Hajduku će sada biti još teže jer ima zgusnuti raspored.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SV
svi vamo
18:57 28.10.2010.

Kadeti kažete... Jesu to isti oni koji su lani izjednačili na utakmici u ZG nakon isteka sučeve nadoknade, i neposredno nakon nedosuđenog faula za Hajduka? Pa su se također iz svlačionice čule Dinamove pjesme, ali svlačionice za sudce! No, iza svake ukradene, dolazi jedna poštena titula Dinama!

EU
EuroAzija
20:03 28.10.2010.

svi vamo@ tovari uvijek ste bili bijednici, uvijek ćete biti bijednici, zavidni Dinamu....

CJ
can@jisraM
04:37 29.10.2010.

Bilicu.....bilo bi pametno da pozoves mladog Kovacica na trening reprezentacije,da se decko malo privikne i da vidi sto ga ceka