NEPRAVILNOSTI U RADU

Massa u VN Bahraina s novim motorom

Foto: Pixsell
Massa u VN Bahraina s novim motorom
14.03.2010.
u 12:14
Brazilski pilot Ferrarija Felipe Massa startat će u prvu utrku nove sezone Formule 1, Veliku nagradu Bahraina, s novim motorom.
Pogledaj originalni članak

Naime, kod motora s kojim je Massa u subotu na službenom kvalifikacijskom treningu osvojio sjajno drugo mjesto odmah do vodećeg Sebastiana Vettela, primjećene su nepravilnosti u radu, pa su u momčadi "propetog konjića" odlučili promijeniti ga.

Svaki vozač na početku sezone ima pravo koristiti osam različitih motora, nakon čega se za svaku sljedeću promjenu počinje primjenjivati kazna i pomicanje od deset mjesta unatrag na startu pojedine utrke.

"Motor je zamijenjen zbog pojedinih abnormalnih parametara. Isti će motor biti korišten tijekom sezone na nekim treninzima" saopćili su iz Ferrarija.

Velika nagrada Bahraina na stazi Sakhir započinje u nedjelju u 13 sati po srednjeeuropskom vremenu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.