Kreće sezona

Martić protiv Arconade, Vekić protiv Putinceve

Foto: Reuters/Pixsell
Martić protiv Arconade, Vekić protiv Putinceve
06.01.2020.
u 10:39
Petra Martić (WTA - 15.) je druga nositeljica na ABS Classicu u Aucklandu, a za suparnicu u prvome kolu će imati sretnu gubitnicu iz kvalifikacija, Argentinku s američkom putovnicom Usue Maitane Arconadu
Pogledaj originalni članak

Najbolje hrvatske tenisačice Petra Martić i Donna Vekić u utorak će otvoriti novu sezonu nastupima u pojedinačnoj konkurenciji na WTA turnirima u Aucklandu i Brisbaneu.

Petra Martić (WTA - 15.) je druga nositeljica na ABS Classicu u Aucklandu, a za suparnicu u prvome kolu će imati sretnu gubitnicu iz kvalifikacija, Argentinku s američkom putovnicom Usue Maitane Arconadu (WTA - 116.) koja je u glavnom ždrijebu zamijenila Belgijku Alison Van Uytvanck.

Donna Vekić (WTA - 20.) je na turniru u Brisbaneu, gdje će u 1. kolu igrati protiv Kazahstanke Julije Putinceve (WTA - 32.) koja se do glavnog ždrijeba probila kroz tri kola kvalifikacija.

Osječanka je u Brisbaneu prijavljena i za igru parova u kombinaciji s Čehinjom Karolinom Pliškovom i izborila je plasman u četvrtfinale pobjedom 6:3, 3:6, 10:7 nad 3. nositeljicama, Tajvankama Latishom Chan i Hao-Ching Chan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.