WTA

Martić i Vekić ostale na svojim pozicijama, obje među 25 najboljih

Foto: Reuters/Pixsell
Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
Petra Martić
02.03.2020.
u 11:35
Među vodećima nema promjena. Prvo mjesto drži Australka Ashleigh Barty, druga je Rumunjka Simona Halep, a treća je Čehinja Karolina Pliškova
Pogledaj originalni članak

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić ostala je na 14. mjestu na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak, a prošlotjednu 24. poziciju zadržala je i Donna Vekić.

Ostale hrvatske tenisačice upisale su napredak. Jana Fett se popela s 226. na 222. poziciju, Tereza Mrdeža je napredovala s 229. na 227. mjesto, a Tena Lukas s 264. na 262. mjesto.

Među vodećima nema promjena. Prvo mjesto drži Australka Ashleigh Barty, druga je Rumunjka Simona Halep, a treća je Čehinja Karolina PliškovaTena Lukas s 264. na 262. mjesto.

.
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.