Njemačka

Mario Mandžukić zabio, Wolfsburg izgubio; remi Bayerna

Foto: 'nph / Schrader'
Mario Mandžukić zabio, Wolfsburg izgubio; remi Bayerna
01.10.2011.
u 18:08
Pogodak Marija Mandžukića ipak nije pomogao njegovu Wolfsburgu da ostane neporažen u Leverkusenu
Pogledaj originalni članak

Mandžukić je, naime, zabio u 59. minuti za 1:1 – Schäfer je ubacio visoku loptu na drugu vratnicu, Mandžukić je skočio više od Topraka i udarcem glavom s četiri metra zatresao je mrežu!

Wolfsburg se tada vratio u utakmicu, no zadovoljstvo gostiju trajalo je samo šest minuta, kad je 23-godišnji švicarski Turčin Eren Derdiyok bio autor poteza kola! Umirio je, naime, loptu u šesnaestercu, potom se okrenuo leđima golu i prekrasnim škaricama sa 12 metara donio Leverkusenu vodstvo 2:1!

Treći je pogodak za domaćina postigao Kiessling, nakon protunapada pet minuta prije kraja. Dodajmo da je Srđan Lakić nastupio za Wolfsburg, zamijenjen je u 46. minuti. Ivan Perišić odigrao je dobrih 90 minuta u laganoj 4:0 pobjedi svog Dortmunda protiv Augsburga. Perišić nije bio strijelac, ali je sudjelovao u akcijama kod dva pogotka. Tri je gola zabio Lewandowski, jednom je strijelac bio nadareni Götze.

Kako je i najavljeno, Ivica Olić i Danijel Pranjić nisu bili među Bayernovim kandidatima za nastup u Hoffenheimu. Završilo je bez golova i tim remijem svakako može biti zadovoljniji domaćin, iako Bayern nije briljirao. Kao da su se dečki iz Münchena čuvali za tradicionalni nedjeljni posjet Oktoberfestu...

Veselu su utakmicu odigrali Nürnberg i Mainz! Već nakon 19. minuta domaćin je vodio 2:0, no u 52. minuti semafor je pokazivao vodstvo Mainza 3:2! Ipak, bod Nürnbergu spasio je Peckhart osam minuta prije kraja.

Rezultati 8. kola: Kaiserslautern – Stuttgart 0:2, Hoffenheim – Bayern 0:0, Dortmund – Augsburg 4:0, Leverkusen – Wolfsburg 3:1, Nürnberg – Mainz 3:3, Freiburg – Borussia (M) 1:0.

Poredak: Bayern 19 bodova, Werder (-1) i Mönchengladbach 16..

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
prosoccer06
10:12 02.10.2011.

Zarada klađenjem uz sigurne sisteme i provjerene parove, posjetite: www.prosoccer01.blogspot.com