BILIĆ REMIZIRAO

Pogledajte gol Brozovića njemačkom trećeligašu, igrao i Kovačić

Foto: inter.it
Pogledajte gol Brozovića njemačkom trećeligašu, igrao i Kovačić
11.07.2015.
u 19:16
Brozović se u strijelce upisao u 23. minuti nakon preciznog udarca s 10-ak metara.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović zabio je gol za Inter u pripremnoj utakmici protiv njemačkog trećeligaša Stuttgarter Kickersa. Susret se igrao u talijanskom mjestu Riscone di Brunico, a Inter je na kraju slavio 4:3 iako je na poluvremenu vodio 4:0.

Brozović se u strijelce upisao u 23. minuti nakon preciznog udarca s 10-ak metara. Dva gola za Inter zabio je Palacio, a jedan je dodao i Icardi.

U prvom sastavu talijanske momčadi uz Brozovića je bio i Mateo Kovačić. Inter je, kao što to obično biva u ovakvim utakmicama, na poluvremenu zamijenio čitavu momčad.

Bilić remizirao

A West Ham Slavena Bilića je u pripremnoj utakmici odigrao 3:3 protiv trećeligaša Peterborougha. Hrvatskom treneru to je bila prva utakmica na klupi novog kluba budući da je West Ham u Europskoj ligi vodio šef omladinskog pogona Terry Westley.

Pogotke za čekićare postigli su Noble, Sakho i Samuelsen.

- Uvijek je lijepo vidjeti da napadači zabijaju jer im to daje samopouzdanje. No, i veznjaci će morati zabijati pogotke - komentirao je Bilić.

>> Otkriveno zašto se Modrić nije pojavio na pripremama Real Madrida

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
21:24 11.07.2015.

Bravo Broz majstore.