JEZIVI DETALJI

Manuel Neuer jedva izbjegao smrt: Doživio je strašnu nesreću. Helikopter i čizma spasili su mu život

Foto: Manuel Neuer Instagram
Manuel Neuer jedva izbjegao smrt: Doživio je strašnu nesreću. Helikopter i čizma spasili su mu život
31.01.2023.
u 18:08
Golman njemačke reprezentacije i bavarskog giganta izgubio je puno krvi nakon nesreće, ali u blizini se našao helikopter
Pogledaj originalni članak

Ponajbolji golman svijeta htio se opustiti nakon šokantnog završetka i ispadanja na svjetskom prvenstvu u Kataru, ali je doživio tešku ozljedu. Manuel Neuer,  vratar njemačke reprezentacije i legenda minhenskog Bayerna, slomio je nogu na skijanju u prosincu 2022. godine, čime je završio sezonu.

Neuer je hitno operiran, a gotovo dva mjeseca kasnije isplivali su šokantni, jezivi detalji. Dnevnik Bild donio je nevjerojatne informacije o nesreći. Ne samo da je slomio kost, radilo se o otvorenom prijelomu, a vratarevo stanje moglo je biti puno gore. 

Ugledne njemačke novine pišu da je Neueru život spasila skijaška čizma koja mu je spojila nogu. Vratar Bayerna izgubio je puno krvi, a srećom, u blizini je bio helikopter hitne pomoći pa je brzo prebačen u bolnicu, na operacijski stol. Tako su izbjegnute veće komplikacije.

Neuer je nedavno snimljen na štakama, njegov oporavak dugo traje, a prema izvorima bliskim vrataru, za sada se osjeća dobro.

Standings provided by Sofascore

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.