Čitatelji izabrali

Mandžukić je najvatreniji reprezentativac!

Foto: 'FRANCISCO LEONG'
Mandžukić je najvatreniji reprezentativac!
07.12.2012.
u 12:09
Čitatelji 24sata ove su godine imali priliku sudjelovati u odabiru najvatrenijeg nogometnog reprezentativca, koji svake godine održava klub navijača 'Uvijek vjerni'
Pogledaj originalni članak

"Vatrena krila" naziv je već tradicionalnog izbora za najvatrenijeg hrvatskog nogometnog reprezentativca. Izbor od 2008. godine održava klub navijača "Uvijek vjerni", a ove joj se godine u organizaciji pridružio i 24sata.

Čitatelji 24sata mogli su glasovati od 26. studenoga između pet nominiranih igrača, a to su bili Vedran Ćorluka, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Nikica Jelavić i Stipe Pletikosa.

Pobjednik izbora ove je godine uvjerljivo Mario Mandžukić s čak 9699 glasova čitatelja 24sata.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Bekrija
Bekrija
12:53 07.12.2012.

Da je u dinamu više ovakvih igrača onda bi to bila ekipa, a ne voi baletani i poluamateri iz Južne Amerike!! Borbeni Đilkoš! :)

SE
serđo
14:03 07.12.2012.

salute