REPLIKA NA PRIČU DANA

Mandžo u Osijeku? Bjelica za Večernji otkrio što doista stoji iza te glasine

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: PA/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: DPA/Pixsell
Mario Mandžukić i Ivica Olić
Foto: hns-cff.hr
Mario Mandžukić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Trener GNk Dinamo, Nenad Bjelica, najavio je utakmicu protiv Hajduka
23.12.2020.
u 14:05
Na žalost po štovatelje kluba iz Gradskoga vrta, ono što se već na prvu činilo kao glasina na staklenim nogama, na kraju je ispalo upravo to, samo nečija maštarija
Pogledaj originalni članak

Priča o povratku Marija Mandžukića na travnjake HNL-a bila je kratkoga vijeka. Digla je na nekoliko sati prašinu, izazvala kod navijača Osijeka euforiju, što i ne čudi jer bi prinova takve svjetske klase utrku s Dinamom za naslov učinila još neizvjesnijom. 

No, na žalost po štovatelje kluba iz Gradskoga vrta, ono što se već na prvu činilo kao glasina na staklenim nogama, na kraju je ispalo upravo to, samo nečija maštarija, a to nam je sada u kratkom ragovoru potvrdio i Nenad Bjelica

- Nema to veze s istinom - bio je jasan strateg Osijeka, koji je i sam vjerojatno načas ostao zbunjen kada je u srijedu ujutro ugledao na portalima informaciju da bi mu svlačionicu mogao obogatiti nekadašnji napadač Bayerna, Juventusa i Atletica.

Podsjetimo, Tportal je u srijedu u svome članku naveo da je Osijek Mandžukiću spreman dati milijun i pol eura po sezoni, a tijekom dana se u drugim medijima pojavila i alternativna verzija prema kojoj je Mandži ponuđeno da ostane u Slavoniji do ljeta i zatim potraži angažman u nekom inozemnom klubu.

No, kako smo već naglasili, ništa od toga neće se dogoditi...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DH
dalibor.hren
15:57 23.12.2020.

Tarzan Cvjetković baca lažnjake...

GN
glas_navoda
12:12 24.12.2020.

Seljakali ga po avim kontinentima (osim Australije) i na kraju NIŠTA. Vrati se u "Marsoniju" i igraj iz gušta!

RE
RedTree
15:10 23.12.2020.

Nadam se da ćemo Mandžu ubrzo gledati na nogometnim terenima, pa i u Americi ako treba, jer ima u njemu još kvalitete i želje za igrati.