Došao na utakmicu

Mamić ipak ne može bez nogometa: Zdravko snimljen na tribinama

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zdravko Mamić na jahti
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Zdravko Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Zdravko Mamić
13.07.2018.
u 09:39
Mamić se oglašavao posljednje vrijeme na Facebooku i dao do znanja kako prati nastupe vatrenih u Rusiji
Pogledaj originalni članak

Godinama je Zdravko Mamić bio na tribinama kad je igrala hrvatska nogometna reprezentacija, planirao je i odlazak na SP u Rusiju, ali nepravomoćna presuda kojom je osuđen na šest i pol godina promijenila mu je planove.

Državljanin BiH otišao je u Međugorje i odlučio biti bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, zbog čega ne može u Rusiju jer bi bio uhićen.

>>Pogledajte kako je poznati frizer komentirao frizure vatrenih

No, kako Mamić ne može bez nogometa, našao si je nešto zanimljivo i u BiH. Jučer se tako pojavio na Pecari i uživo pratio dvoboj 1. pretkola Europske lige između Širokog Brijega i Domžala. Došao je na tribinu sa šalom Širokog Brijega...

Domaćin je u taj susret loše krenuo i na poluvremenu je gubio s 0:2, ali na kraju je završilo s 2:2.

– Evidentno je Domžale bolja momčad jer su dugo na okupu, iskusni su i mislim da su oni osvojili najviše bodova u proljetnom dijelu prvenstva Slovenije. Široki je dosta oslabljen u odnosu na prošlu sezonu – rekao je Mamić za Jabuka.tv.

Mamić se oglašavao  posljednje vrijeme na Facebooku i dao do znanja kako prati nastupe vatrenih u Rusiji koji su se bez njegova prisustva plasirali u finale. 

"Ako ovo sanjam, molim vas da me ne budite! Još jednom se pokazalo ono što uvijek ističem – hrvatski nogometaši su ono najbolje što Hrvatska ima! HVALA VAM JUNACI! Vi igrajte, a ja ću moliti za vas – Mamićeva je poruka vatrenima", napisao je Mamić na Facebooku.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatski navijači
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatski navijači
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatski navijači
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatski navijači
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatski navijači
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zagreb: Navijači na Trgu gledaju polufinalnu utakmicu između Hrvatske i Engleske
Foto: Igor Kralj/Pixsell
navijači
Foto: Igor Kralj/Pixsell
navijači
Foto: Igor Kralj/Pixsell
navijači

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 161

SU
Surlas
10:52 13.07.2018.

Toliko mrznje prema covjeku koji je stvorio 14 igraca koji trenutno igraju za reprezentacju.Toliko komentara iz kojih je vidljivo da je znanje na jako niskom nivou.Covjek je nepravomocnno osudjen i svaki drugi komentar je suvisan.Govorili ste vi istibda je ovo Mamiceva reprezentacija,ako je tako di vam je hrabrost da kazete hvala Mamicu.Naravno da Dalic ima zasluge ali da li je netko nekada od govana napravio pitu.ZATO GOSPODINE MAMIC VELIKA VAM HVALA OVO JE I VASE DJELO.Mrzitelji su popusili odavde do Istanbula.

NO
Norway
10:44 13.07.2018.

Poniznosti i zahvalnosti. Što mislite koliko novaca bogate zemlje ulažu u nogomet pa ipak nemaju prvake? Sviđao se Mamić vama ili ne, puno je i dobroga napravio za hrvatski nogomet. Zato je Modrić velikan jer ne pristaje na cipelarenje onoga koji mu je u životu pomogao

MA
mariocibaric12345
10:58 13.07.2018.

Da nije bilo mamica sigurno nebi gledali ovaj nogomet i to u finale to je mamiceva proizvodnja zato se ne radujte sa komunjarimaaa