ŠTO ĆE SMISLITI?

Loše vijesti iz Dinama: Modri ostali bez stožernog igrača za Spurse, a to nije sve...

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Loše vijesti iz Dinama: Modri ostali bez stožernog igrača za Spurse, a to nije sve...
09.03.2021.
u 18:12
U ponedjeljak poslije podne stigla je informacija da je Joško otpao i za Tottenham i to za obje utakmice. Ništa od puta u London, ništa od uzvrata na Maksimiru. Stup Dinamove obrane još dugo neće na travnjak
Pogledaj originalni članak

Zoran Mamić prestrašio je sve dinamovce kada na popisu igrača za utakmicu protiv Rijeke nije bilo mladog braniča Joška Gvardiola. Ipak, olakšanje je stiglo kada se proširila informacija da ga je Mamić prevencije radi odomrio nakon što je Joško zadobio ozljedu kvadricepsa. Lakšu, rekli su tada. Tešku, pretešku, govore sada. 

 U ponedjeljak poslije podne stigla je informacija da je Joško otpao i za Tottenham i to za obje utakmice. Ništa od puta u London, ništa od uzvrata na Maksimiru. Stup Dinamove obrane još dugo neće na travnjak. Barem tri tjedna. 

Zlo nikada ne dolazi samo, tako i u ovom slučaju. Naime, bliži se i Euro U-21, a na Gvardiola neće moći računati niti izbornik Igor Bišćan, a Euro je na rasporedu krajem ovoga mjeseca. Toliko dugo će morati izbivati s travnjaka stijena sa Srednjaka. 

Doduše, već u četvrtak je Mamić pokušao moguć recept za Tottenham u nešto laganijem tempu HNL-a. Dinamovci su slavili 2:0, zabili su Ivanušec i Oršić, a Dinamo je izgledao komapktno, stabilno i uigrano na terenu. Bila je još pokoja šansa koju su mogli pretvoriti u pogodak, ali i ovo je bilo dovoljno za samopouzdanje pred London. 

U toj se utakmici kao dobrom zamjenom za Gvardiola pokazao Leovac, što je dobro rješenje za Mamića nakon što je Gvardiola izgubio samo nekoliko dana prije velikog europskog okršaja. Uz Joška, nedostajat će Moharrami, a ostali bi dinamovci trebali biti spremni.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OK
okolokere
13:34 10.03.2021.

Zar samo to? Pa zašto se ne kaže da je bar još troje načeto teškim povredama, da je let do Londona bio jeziv i da su svi igrači u panici. Zašto po dobrom starom običaju nema ništa o Bjelici i VAR-u? Zašto se ne piše od tome da svi hrvatski klubovi osim Dinama sjajno stoje u Europi i da je najviše napredovao mađarski klub u HNL te da je već na 191 mjestu? Zašto nema ništa o Hajduku koji se sjajno penje na eu ljstvicama pa je već blizu 200 pozicije?