Damir Krznar

Loše vijesti pred put: ''Petković još uvijek ima bolove, valjda će moći igrati u Beču''

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka i Dinamo sastali se u 12. kolu HT Prve lige
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka i Dinamo sastali se u 12. kolu HT Prve lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Media day GNK Dinamo uoči utakmice protiv Rapid Wien
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka i Dinamo sastali se u 12. kolu HT Prve lige
19.10.2021.
u 18:00
Petko čuje, ali onako, kod trčanja i udaranja u pod još osjeća probleme s uhom. No možda to i nije loše, nadam se da će mu sad još jače odzvanjati kad mu nešto viknem
Pogledaj originalni članak

Dinamov trener Damir Krznar u skupini je onih kojima je čaša polupuna, a ne poluprazna nakon susreta s Rijekom koji je završio 3:3.

No ima i pokoji razlog za brigu, zna se da kapetan Ademi još dosta dugo neće biti na raspolaganju, a u susretu na Rujevici udarac u glavu dobio je Bruno Petković. Nakon utakmice nije dobro čuo, no ide nabolje iako sve to još nije iza njega.

Petković još uvijek osjeća bolove u glavi, iza uha, tako da ćemo s njim oprezno, ali vjerujemo da će moći. No zasad bih o njegovu nastupu govorio sa zadrškom.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Media day GNK Dinamo uoči utakmice protiv Rapid Wien

Čuje li?

– Čuje, čuje, ali onako, kod trčanja i udaranja u pod još osjeća probleme s uhom. No možda to i nije loše, nadam se da će mu sad još jače odzvanjati kad mu nešto viknem – dobro je raspoložen Damir Krznar.

– Dobro je raspoloženje kod nas nakon dva tako različita poluvremena s Rijekom. Uhvatili smo se za optimizam, čaša je polupuna... Uhvatili smo se tog drugog poluvremena koje je bilo fantastično. Rijetke su momčadi koje se mogu vratiti iz 0:3 i na tome ćemo graditi pripremu za utakmicu s Rapidom – veli Krznar koji je već jučer odlučio s kojim će sustavom i sastavom krenuti u taj važni bečki sraz.

U skupini su sve utakmice jako važne, no ova treća često je ključna.

– Da, ta utakmica često usmjerava put. Neće to biti nimalo lagana utakmica niti je to utakmica protiv najslabijeg u skupini. Rapid je igrao ravnopravno i West Hamom i s Genkom. Računamo na bodove u Beču, ali tome predstoji 90 krvavih minuta – kazao je Krznar koji je dodao ne gleda već dugo kako netko izvodi jedanaesterce pa tako ni kako to radi Petković.

>> Pogledajte video:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FR
freeshooter
19:09 19.10.2021.

Slijedeća utakmica sa Rapidom je ključna...za proljeće u Europi...treba ponoviti fantastičan pristup utakmici, i stožera i igrača, kao protiv Genka...isto ponoviti i ići dalje, ostvariti još jednom veliki rezultat, i dati nam opet samo pobjede, nezaboravnu jesen i proljeće...ajmooo dečki, samo jako...ale ale dinamo ale...

DU
Deleted user
08:05 20.10.2021.

znajuci Petkovica vjerojatno mu nije nista ali je to iskoristio da par dana ne mora trenirati.......