MISS SPORTA

Los Caballerosi itekako će zagrijati lijepe sportašice

06.07.2020.
u 10:00
Četvrti izlaz je talent show o čemu je ovaj izbor posebnije od drugih izbora ljepote. Naime, svaka sportašica će u 45 sekundi, uz vlastitu koreografiju i izbor muzike, predstaviti sport iz kojeg dolazi
Pogledaj originalni članak

Predstavljamo nove četiri finalistice izbora Miss sporta Hrvatske čije će se finale održati 11. srpnja u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Sportašice će se predstaviti u tri izlaza – sportska odjeća Body felling, kupaćim kostimi dizajnerice Mirsade Jureša te večernje haljine modnog salona Mistic Exclusive.

Četvrti izlaz je talent show o čemu je ovaj izbor posebnije od drugih izbora ljepote. Naime, svaka sportašica će u 45 sekundi, uz vlastitu koreografiju i izbor muzike, predstaviti sport iz kojeg dolazi.

U zabavnom dijelu programa nastupit će plesači akrobatskog rock’n’roll kluba Gimnazija, Paula Hude i Vedran Sraga, ponajbolji hrvatski plesni par koji će zagrijati gledatelje latinsko-američkim ritmovima. Od glazbenih gostiju nastupit će Mladen Burnać, Dora Vuraić, Mia Elegović, te sjajan mariachi band Los Caballeros koji nastupa od 1998. godine. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Mario13
11:42 07.07.2020.

Prošle godine je bio odličan Steve Morgans. To je bio daleko najbolji gost. I Alen Islamović. Nadm se da ćete ih i ove godine ugostiti.